Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464684
Прогноз погоди
Міський голова привітав учнів ліцею №25 із Днем знань
1 вересня 2012 року 13:59

 

Сьогодні міський голова Володимир Дебой привітав учнів ліцею №25 ім. М.О. Щорса із Днем знань. На урочистій лінійці ліцею також були присутні депутат міської ради Олег Малиновський, член ветеранської організації міста В’ячеслав Герасименко, батьки та рідні учнів.

Вітаючи учнів, батьків та вчителів міський голова Володимир Дебой наголосив, що освіта підростаючого покоління – це наш квиток у майбутнє:

«Сьогодні ліцей №25 згуртував навколо себе професійну команду педагогів, саме тому ліцей входить до сотні найкращих загальноосвітніх закладів країни. Я переконаний, що серед вихованців флагману освіти міста, є майбутні науковці, політики, митці. На вас школярі, покладено великі надії та сподівання. Успіху та наснаги вам!»

Директор ліцею Галина Пономарьова привітала першокласників із початком навчання у школі та побажала здоров’я їм та наснаги. Звертаючись до учнів випускних класів директор наголосила, що знання отриманні у школі – на все життя, але ще багато чому потрібно вчитись, тому праця та навчання повинні стати їх вірними супутниками.

Сьогодні до першого класу житомирських шкіл піде 3 тисячі маленьких житомирян.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове