Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482038
Прогноз погоди
3279 першокурсників цьогоріч у Житомирському державному університеті ім. І.Франка
31 серпня 2012 року 15:39

Святкова лінійка з нагоди початку навчального року, прийняття першокурсників до лав університету та клятва Альма-матер відбулися сьогодні, 31 серпня 2012 року, в Житомирському державному університеті ім. І.Франка. Серед великої кількості почесних гостей – Житомирський міський голова Володимир Дебой та голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

Керівники області та міста привітали студентів із початком навчального року, побажали гарних результатів навчання, легких та успішних сесій, яскравих студентських років.

 «Щиро вітаю вас, особливо першокурсників, із початком нового навчального року. сьогодні ви вливаєтесь у потужну родину знань. Упевнений: ви примножите число відомих, талановитих та успішних випускників вашого університету. 70 тис. випускників вузу – це вже історія. Сьогодні ви стаєте частиною історії вашої Альма-матер. Щиро вітаю батьків, діти яких достойні навчатись у Житомирському державному університету ім. І.Франка. бажаю вам здоров’я, благополуччя, успіхів у навчанні!», – привітав студентів та їх батьків Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Про те, що батьки мають гордитися своїми дітьми, які вступили до Житомирського державного університету ім. І.Франка наголосив і ректор університету Петро Саух. «До нас у період вступної кампанії поступило близько 11 тис. заяв. 3279 абітурієнтів виявилися найсильнішими і стали студентами нашого університету. 182 бали – саме такі середні показники цьогорічних першокурсників. Це надзвичайно високий результат», – мовив Петро Саух.

Після вітальних слів та клятви Альма-матер студенти запустити у небо кульки із роками їх вступу та закінчення вузу. Кульки полетіли вгору, а це означає, що навчання для цьогорічних вступників буде успішним, сесії короткотривалими та нескладними, – упевнене студентство.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare