Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479540
Прогноз погоди
Із брифінгу міського голови – відповіді на запитання
30 серпня 2012 року 20:45

 

Під час брифінгу у перерві сесії міської ради міський голова Володимир Дебой відзначив важливість винесених на засідання питань, серед яких і облаштування майбутнього котеджного містечка в районі Аеропорту.

Питання його створення обговорюється публічно, прозоро, без можливості спекуляцій, перемов, перекручень. Міський голова відзначив, що «цілий масив може бути забудований людьми, які мають на те можливість і бажання. Після підтримки загальної концепції забудови будуть розроблені конкретні містобудівні умови і потім будуть визначатися люди, які бажають стати забудовниками. Головне, щоб ці ділянки не стали предметом перепродажу і спекуляцій. Зараз розробляється механізм, який не дозволить цього зробити майбутнім забудовникам». Передбачається, що зможуть реалізувати своє право на житло передусім, багатодітні сім’ї, вчителі, медичні працівники, ті, хто за державними програмами скористається кредитом. Публічно це буде розглядатися на сесії міської ради.

Коментуючи підняте на сесії питання щодо необхідності комфортного туалету у ЗОШ №15, міський голова Володимир Дебой зазначив, що ще у 2004 році із міського бюджету було виділено близько 100 тис. грн. на облаштування туалетів. Школі вже більше 100 років і за весь цей час питання побудови туалету не піднімалось, в тому числі і депутатами попередньої каденції, які сьогодні ініціювали підняття цього питання. Тому з їхнього боку це політичний піар, привернення уваги виборців, введення громадян в оману, а насправді це серйозне питання, яке потребує технічно грамотного вирішення. Необхідно розуміти скільки коштів вимагає його реалізація. Добре, що сьогодні створена депутатська комісія, що один з депутатів згодився профінансувати за свій кошт облаштування туалету.

На думку Володимира Дебоя, можливо два вирішення питання: добудувати до школи тепле приміщення і зробити систему біотуалетів або ж на другій ділянці до переїзду, що належить школі і де є приміщення з водою та каналізацією, добудувати корпус для початкових класів, маючи єдиний шкільний комплекс.

 

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare