Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 476741
Прогноз погоди
Міський голова привітав житомирян із Днем незалежності України
25 серпня 2012 року 11:20

 

Вчора, 24 серпня 2012 року, на фестивалі "Teen wave"  та у прямому ефірі радіо «Житомирська хвиля» міський голова Володимир Дебой привітав житомирян із Днем незалежності України.

«Сьогодні Україна святкує 21 річницю від дня незалежності. Наша держава розвивається, стає стабільною, упевнено тримає курс на зміцнення економіки та забезпечення добробуту кожної родини. У цей святковий день бажаю житомирянам та гостям міста щастя, упевненості у майбутньому, здоров"я та благополуччя. З Днем незалежності, дорогі земляки!», – звернувся до мешканців міста Володимир Дебой.
 

Вітання від керівника міста отримала і Міс Незалежність-2012 Катерина, учасниця під номером 1 – переможниця конкурсу краси, який проводився у день свята у парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

Цього дня у парку під час фестивалю «Юна хвиля» проводилися і конкурси на кращий вірш до Дня незалежності, визначився і переможець серед діджеїв, які влаштували на сцені музичний батл.

Культурно-розважальна програма Дня незалежності України 2012 року закінчилася  пострілами святкового фейєрверку.

 

Учасниця під №1 – переможниця конкурсу краси

Перша віце-міс Дня незалежності

Друга віце-міс Дня незалежності

Переможець серед діджеїв

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare