Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465083
Прогноз погоди
Вітання Житомирського міського голови Володимира Дебоя до Дня незалежності України
24 серпня 2012 року 15:43

Шановні житомиряни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята нашої державності — Дня незалежності України!

21 рік із Дня народження нашої держави – це час, який став випробуванням на зрілість, мудрість та стійкість українського народу.

 

За роки незалежності Житомир змінився докорінно. І сьогодні наше місто упевнено тримає курс на розвиток. За два роки діяльності нам удалося добудувати забуті на десятиріччя музичну школу, інфекційне відділення дитячої лікарні, закупити нове медичне обладнання, відновити стабільну роботу дитячого табору "Супутник". Ми започаткували комплексний підхід у ремонтуванні доріг, житлового фонду, прибудинкових територій. За короткий час ми зуміли зробити важливі кроки до модернізації водопостачання і теплозабезпечення нашого міста.

Ми відроджуємо історичні та культурні пам’ятки Житомира, шануємо своє героїчне минуле і дбаємо про краще майбутнє .

Шановні житомиряни, ми робимо це для вас! Ми твердо йдемо курсом до зміцнення економіки міста, країни та добробуту кожної родини.

Сьогодні від щирого серця бажаю вам здоров’я, щастя, добра, достатку і миру. Нехай ваші серця наповнюються гордістю за наше місто, нашу державу, а плідна праця буде надійною запорукою хорошого майбутнього Житомира і всієї країни!

З Днем незалежності України!

 

                  З повагою,

                 міський голова                                                            Володимир Дебой



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове