Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482664
Прогноз погоди
Не на війні, хоч кожен з них загинув, як солдат, – День пам’яті загиблих працівників органів внутрішніх справ
22 серпня 2012 року 16:59

Сьогодні, 22 серпня, для працівників органів внутрішній справ – важливий і скорботний день – день, коли вони вшановують загиблих своїх колег.

Урочисте покладання квітів, мітинг-реквієм та поминальна панахида з нагоди вшанування працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов’язків, відбулися сьогодні, 22 серпня 2012 року за участю керівництва міста, працівників міліції, родичів і близьких, gредставників громадськості та духовенства.

Зі словами шани та вдячності звернувся до працівників органів внутрішніх справ Житомирський міський голова Володимир Дебой: «Ми вшановуємо працівників міліції, які не у воєнний час, але віддали свої життя заради того, аби ми мали спокій на вулицях, у домівках, сім’ях. Особлива шана сім’ям. Сьогодні у Житомирі 25 сімей, які втратили свого сина, батька, чоловіка, брата за роки незалежності. Світла їм пам’ять. Низький уклін. Вони житимуть у наших серцях доти, доки їх колеги, близькі, діти, онуки, правнуки пам’ятатимуть про них».

Радник начальника УМВС, генерал-майор міліції у відставці Петро Грозінський, звертаючись до присутніх, мовив: «Цей день увійшов у наше життя як знак пам’яті та всенародної скорботи по тих, хто загинув у боротьбі зі злочинністю. Вони йшли на бойові завдання не вагаючись, бо так веліли їх серце, сумління і міліцейська присяга».

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare