Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482137
Прогноз погоди
Муніципальній міліції міста Житомира – 1 рік
4 червня 2009 року 09:45
4 червня 2009 року у прес-центрі міської ради привітали працівників підрозділу муніципальної міліції міста Житомира з річницею від дня прийняття присяги.

За професійне виконання службових обов’язків та з нагоди річниці прийняття присяги місту Житомиру та діяльності муніципального Підрозділу по охороні об’єктів комунальної власності Житомирського міжрайонного відділу ДСО УДСО при УМВС України в Житомирській області нагороджено Грамотами виконавчого комітету інспекторів Кулікова Сергія, Собецького Олександра,
Конюшевського Олександра, Ковтуна Олександра.
 
 
За зразкову військову дисципліну, професійне виконання службових обов’язків та з нагоди річниці прийняття присяги оголошено Подяку виконавчого комітету та вручено цінні подарунки Дядківському Віталію, Кухарчуку Володимиру та Добровицькому Артему.


«Головне завдання муніципальної міліції - щоб мешканці почували себе безпечно у місті. Професійне виконання ваших службових обов’язків вже дало перші результати. Я вітаю вас з першою річницею та бажаю, щоб ваша служба і надалі приносила людям радість», - привітав Підрозділ заступник міського голови Ігор Гундич. Саме він стояв у витоків створення підрозділу муніципальної міліції Житомира.







Створюючи муніципальну міліцію, було детально проаналізовано та взято на озброєння досвід інших міст України. Функції працівників підрозділу розширились. Їх зусилля зосереджено на забезпеченні безпеки життєдіяльності, благоустрою, законності, правопорядку в місті.

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare