Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477340
Прогноз погоди
Завтра Житомир бере участь у «Майдан’s». Міський голова зустрівся з учасниками
17 серпня 2012 року 12:49

Сьогодні, 17 серпня 2012 року, на фінальну репетицію житомирських учасників танцювального проекту «Майдан’s» завітав міський голова Володимир Дебой із секретарем міської ради Наталією Леонченко, аби підтримати учасників перед виступом.

Керівники міста побажали житомирянам гарного виступу, упевненості та перемоги. «Ми у вас віримо. Сподіваємося, що своїм виступом ви зачаруєте всю Україну. Дай вам Бог успіху. До фіналу і до перемоги! А ми вболіватимемо за вас», – звернувся до учасників Володимир Дебой. Міський голова після перегляду репетиції зазначив: йому приємно, що учасники поставилися до підготовки серйозно і вкладають у виступ свою душу, енергію та натхнення.

Із можливістю Житомира здивувати всю Україну погоджується і хореограф проекту Ольга Костюшко: «Так, у нас є шанс здивувати країну та достойно представити Житомир на всеукраїнському рівні. Ми покажемо такий виступ, який не покаже жодне інше місто України. Адже наша презентація присвячена історії Житомира». Хореограф повідомила, що під час презентації танцю буде показано одну із відомих на весь світ особистостей Житомира. Проте кого – не відкриває секрет. Говорить: дивіться – і ви здогадаєтесь.

А остаточно дізнатися можна буде вже завтра, 18 серпня, о 18.00 год. у прямому ефірі на телеканалі «Інтер».  200 житомирян-учасників проекту презентують під час танцю наше місто, його історію та відомих людей.  

Наступний, уже конкурсний виступ Житомира – 25 серпня 2012 року. Організатори зазначають, що участь у цьому турі візьмуть 400 житомирян.

Особливістю нашої команди, говорять хореографи, є те, що до її складу входять усі житомиряни, без відомих на всю країну зірок. Втім, це не завадить житомирським учасникам гарно виступити і представити своє місто на достойному рівні.

Усі команди будуть розділені за територіальним принципом на чотири дивізіони – Захід, Схід, Північ та Південь. Кожен дивізіон представлятимуть по три команди відповідного регіону. За Північ у боротьбу вступають Житомир, Чернігів та Черкаси, за Схід – Харків, Дніпродзержинськ та Кривий Ріг; Захід споряджає на танцювальний баттл Івано-Франківськ, Львів і Чернівці; честь Півдня захищають Одеса, Миколаїв і Севастополь.

Хореограф проекту Ольга Костюшко подякувала керівництву міста, всім спонсорам, батькам учасників за підтримку, а також закликала житомирян бути активними – підтримати своє місто на проекті за допомогою смс-голосування.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare