Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476929
Прогноз погоди
Громадські слухання по проекту генерального плану міста
9 серпня 2012 року 14:44

Сьогодні, 09 серпня 2012 року, в сесійній залі міської ради відбулись треті громадські слухання стосовно розгляду проекту генерального плану міста. Доповідачем по проекту генерального плану Житомира виступив начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, головний архітектор міста Тарас Борис.


Генеральний план міста є основним планувальним документом, який встановлює в інтересах населення та з урахуванням державних завдань напрямки і межі територіального розвитку населеного пункту, функціональне призначення і будівельне зонування території.


Генеральний план містить принципові рішення щодо розміщення об'єктів загальноміського значення, організації вулично-дорожньої мережі і дорожнього руху, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, захисту території від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони природних ресурсів та історико-культурної спадщини.


«Запропонований проект генерального плану міста передбачає включення до території міста не лише «вкраплень» території навколишніх сільських рад, але й деяких інших територій, таким чином збільшивши площу міста на декілька тисяч гектарів» - наголосив Тарас Борис. Також головний архітектор підкреслив, що протягом часу проведення громадських слухань по проекту генерального плану міста, громадськістю було надано понад 80 зауважень та пропозицій.


Секретар міської ради Наталія Леонченко наголосила на важливості проведення громадських слухань по проекту генерального плану, адже саме позиція громади має визначати пріоритетні напрямки розвитку міста.


Участь у громадських обговореннях взяли спеціалісти у сфері будівництва, архітектори, депутати міської ради, представники громадських організацій та ЗМІ.


До 16 серпня 2012 року приймаються пропозиції та зауваження до проекту генерального плану міста. Звертатись за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 6, тел.: (0412) 47-27-86, е-mail: uma@zt-rada.gov.ua.

 

Генеральний план міста Житомира

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare