Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477261
Прогноз погоди
Комунальні служби спільно усувають пориви мереж
9 серпня 2012 року 13:29

Питання заміни водопровідної мережі стоїть вже давно. Дана проблема актуальна не тільки у Житомирі, а й у всій Україні, оскільки мережі  будувались здебільшого у 70-ті роки, і потребують повної заміни.

«У місті Житомирі 512 км комунікацій, кожного дня на Водоканалі відбувається по 6-7 поривів, які беруться у роботу. Не всі з них технічно можливо виконати за декілька годин чи одну добу», - зазначив заступник начальника управління комунального господарства міської ради Андрій Оніщенко.

Так, п’ять днів тому виник порив на водопровідній мережі по вул. Гоголівській, 73. Аварія виникла у місці перетину всіх комунікацій: тепло-, водо- та електромереж. Окрім того, порив був скритий і всі роботи треба було виконувати вручну. Працівники Житомирводоканалу, Обленерго та Житомиртеплокомуненерго спільно усували пошкодження.

На час відключення житлового будинку від централізованого водопостачання було забезпечено підвіз питної води для мешканців цього будинку.

Вчора усі роботи завершені та відновлено централізоване водопостачання до даного об’єкту.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare