Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477223
Прогноз погоди
Ремонт покрівлі у будинку №14 по вул. Лесі Українки вже розпочато
30 липня 2012 року 12:41

 

Ремонт даху будинку по вул. Лесі Українки, 14 розпочато. Тут із робочим виїздом були на минулому тижні керівники міста та області.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрілися із мешканцями будинку у п’ятницю, 27 липня 2012 року та оглянули виконання ремонтних робіт.

На ремонт шиферного покриття будинку по вул. Лесі Українки, 14 спрямовано 180 тис.грн. Цьогорічний ремонт прибудинкових територій, житлового фонду, доріг у таких обсягах, – зазначив міський голова, – став можливий завдяки підтримці облдержадміністрації.

Керівники міста й області одностайні у тому, що підійти до робіт необхідно комплексно – відремонтувати не лише дах будинку, а й мережі водопостачання та асфальтове покриття. Адже тут житомиряни активні: контролюють якість та долучаються до виконання робіт, співпрацюючи із владою по принципу державно-приватного партнерства.

Так, мешканці цього і сусіднього будинку за рахунок власних коштів та своїми силами вже розпочали встановлювати дитячий майданчик і готові долучатися до інших робіт, аби у їх дворі були належні комфортні умови. Житомиряни впевнені: таку їх активну позицію, готовність до співпраці, допомоги та контролю підтримає місцева влада. І перший результат вже є – очікуваний роками ремонт шиферного покриття розпочато.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare