Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477337
Прогноз погоди
Цьогоріч у Житомирі розпочнуть проводити гілку водогону
30 липня 2012 року 12:02

 

38 млн.грн. нещодавно виділив уряд для проведення нової гілки водогону від водосховища до станції ІІ підйому. Про це повідомили голова облдержадміністрації Сергій Рижук та міський голова Володимир Дебой під час зустрічі із житомирянами. «Це колосальна перемога для міста. 40 років ми не могли вирішити цю проблему. І ось цьогоріч за підтримки уряду розпочнемо роботи з проведення нового сучасного водогону», – мовив очільник області.

Житомирський міський голова Володимир Дебой наголосив: досі вода до будинків житомирян постачалася лише по одній центральній гілці від річки до водоканалу на Черняховського, в той час, як будували 3 гілки водопостачання. Таким чином усе навантаження йшло на один водогін, який потребував ремонту вже кілька десятків років. Проведення нового водогону забезпечить зменшення втрат води та підвищить якість водопостачання.

Цьогоріч до підвищення якості водозабезпечення житомирян керівництво області та міста підійшли серйозно: залучено 38 млн.грн. на будівництво водогону, 31 млн.грн. компенсації – на погашення заборгованості КП «Житомирводоканал» за електроенергію, незабаром буде введено в експлуатацію новітнє німецьке обладнання для очищення води гіпохлоритом натрію (сіллю), а не хлором, також активно проводиться ремонт інженерних мереж безпосередньо у житловому фонді. «Ми ремонтуємо під будинками і біля будинків, запроваджуємо нову систему очистки води для того, аби вже чиста вода по чистих трубах надходила до кожної оселі і безперебійно», – повідомив Сергій Рижук, узагальнюючи заходи, які сьогодні впроваджуються для належного водозабезпечення.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare