Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481635
Прогноз погоди
Капремонт прибудинкової території по м-ну Соборному, 4 розпочнеться незабаром
30 липня 2012 року 10:16

350 тис.грн. спрямовано на капітальний ремонт прибудинкової території групи будинків по майдану Соборному (№№ 4, 5/1). Про це повідомили голова облдержадміністрації Сергій Рижук та Житомирський міський голова Володимир Дебой мешканцям будинків під час робочого об’їзду міста.

 «У минулому році ми виділили кошти на ремонт прибудинкових територій. У 2012 році збільшили фінансування майже на 50% – до 1,5 млн.грн. Але цього для міста замало», – мовив керівник міста. Володимир Дебой ще раз підкреслив: ремонтують першочергово прибудинкові території та житловий фонд тих житомирян, які є активними та надають свої пропозиції. «Завдяки вашій активній позиції двір буде відремонтовано вже у цьому році», – наголосив міський голова.

Вперше з моменту введення в експлуатацію будинків двір буде заасфальтовано, а також відремонтовано ливнівки – відтак – вирішено проблему із підтопленням підвалів. Також у планах і мешканців, і керівництва – відремонтувати дитячий майданчик.

До ремонту території треба підійти комплексно, – наголосив очільник області Сергій Рижук.

До фінансування робіт залучено кошти міського та обласного бюджетів. Також готовність долучитися до співфінансування робіт з асфальтування двору висловили і керівництво Семінарійського костелу. «Ми готові підключитися до ремонту двору. Адже це також і наш двір, через який ми ходимо і їздить наш транспорт. Тому до ремонту повинні долучатися всі разом», – зазначив отець Доброслав. Заклик керівництва міста та області контролювати якість виконання робіт та долучатися до проведення ремонту мешканці будинків охоче підтримують.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare