Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482713
Прогноз погоди
У “Супутнику” – самоврядування
27 липня 2012 року 09:03

26 липня у приміському дитячому оздоровчому таборі “Супутник” день видався незвичайним: діти були у ролі дорослих, організовували відпочинок, виконання режиму для відпочиваючих і керували не тільки своїми ровесниками, а й вожатими, вихователями і навіть директором табору. І саме цей день увінчався низкою неординарних яскравих заходів.

За ініціативи Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до табору з концертно-розважальною програмою завітало ціле сузір’я естрадних зірочок: Андрій Говорадло, Анастасія Навольнєва, DJ Андрій Поддубський. “Супутник” вирував від позитивних емоцій, бурхливих оплесків, підспівувань та танців під сучасне молодіжне талановите виконання пісень гостями.

Вінцем дня стало розважальне дійство “Міс Вожата”. Вожаті з радістю презентували перед дітьми свої таланти, перевтілюючись у найнеочікуваніші образи, демонструючи свої непересічні артистичні здібності. Журі, до складу якого входили тільки діти, було дуже нелегко вибрати переможців у номінаціях “Міс Сучасність”, “Міс Артистизм”, “Міс Чарівність”, “Міс Феєричність”, “Міс Загадковість”, “Міс Елегантність”.

Проведення такого дня уже є традиційним і найпопулярнішим серед дітей у таборі.

Найвища оцінка “Супутника” – це слова дітей: “Ми щасливі у своєму таборі!”


Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare