Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464546
Прогноз погоди
Житомирські артисти виступали на Дні Незалежності Франції
26 липня 2012 року 15:50

Мерія міста Понт-Сюр-Сена запросила естрадно-духовий оркестр «Сурми Полісся» та танцювальний колектив «Адес» Житомирського міського Палацу культури для виступу на культурно-масових заходах одного з головних національних свят Франції – Дня Незалежності (День взяття Бастилії).

13 липня 2012 року у мерії міста Понт-Сюр-Сен відбулася офіційна зустріч житомирських артистів, де після вітального слова мера міста Мішеля Куніна відбувся обмін подарунками. Цього ж дня відбувся концерт естрадно-духового оркестру в місцевому костьолі, побудованому в ХІІІ столітті.

«14 липня - у День Незалежності Франції, відбулася урочиста хода вулицями міста в супроводі мажореток та естрадно-духового оркестру. Житомирські артисти давали концерти на відкритій площадці міста Понт-Сюр-Сена та у місцевому Будинку  людей похилого віку, а також брали участь у заключному концерті в міському Будинку культури», - поінформував директор КЗ «Палац культури» Володимир Кругляк,

Він також повідомив, що в знак вдячності за успішні виступи мер міста М.Кунін організував для артистів екскурсію по Парижу та запросив житомирські колективи на святкування головного національного свята Франції у наступному році.

«Завдяки підтримці Житомирського міського голови Володимира Дебоя артисти комунального закладу «Палац культури» мали змогу показати свої професійні здібності перед іноземною публікою, а також здійснити незабутню подорож до Франції», - зауважив В.Кругляк.


Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове