Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477474
Прогноз погоди
Міський голова підтримує ініціативи житомирян
25 липня 2012 року 16:39

Сьогодні, 25 липня 2012 року, під час виїзної наради по запровадженню роздільного збору сміття, міський голова Володимир Дебой поспілкувався із дітьми, які на подвір’ї у пров. Червоному грали у футбол.

Діти у спортивних формах, організували дворові команди, мають капітана, загалом – ведуть активний спосіб життя. Усе б нічого, однак ні воріт, ні належного поля для гри на подвір’ї немає. Поруч, біля так званого «футбольного поля» – новий турнік. Діти говорять, що це старші самотужки придбали і встановили, аби займатися спортом. Додають, що мріють про ворота.

«Я ходжу до спортивної школи. Зібрав однолітків і організував команду. Форми купували для кожного батьки. Я хочу навчити своїх друзів усьому, чому мене вчать у спортивній школі», – говорить під час розмови із міським головою капітан дворової команди Євген Борачок.

Володимир Дебой підтримав активних дітей, які з користю проводять дозвілля. Хлопців керівник міста закликав не покидати цей вид спорту і розвиватися. «Мені дуже сподобалося, що ви організовані і самі тренуєтеся. Ми зробимо все можливе, аби тут для вас встановити спортивний майданчик із футбольним полем та турніками для вправ», – зазначив керівник міста.

До міського голови також підійшла мешканка одного із сусідніх будинків Марія Тихонівна. Житомирянка розповіла, що у їх подвір’ї діти прагнуть розвиватися і займаються спортом ще змалечку. Необхідно лише допомогти із упорядкуванням футбольного поля. «Діти самі зібрали 1500 гривень і поставили турнік. Старші, як після роботи чи навчання приходять, то такі трюки на цих турніках витворяють, що ми всі виходимо, аби подивитись. Спортом треба займатися ще змалечку. І наші діти цього хочуть», – говорить Марія Тихонівна.

Керівник міста у ході наради акцентував на необхідності оснащення поля ворітьми та доукомплектації наявного спортивного майданчику потрібним обладнанням.

«Під час робочої наради ми побачили, що діти у формах грають у футбол, але без воріт. Нам необхідно підтримувати дітей, які прагнуть розвиватися і ведуть здоровий спосіб життя. Тому зробимо все, аби вони мали належні для цього умови», – мовив Володимир Дебой.

Міський голова неодноразово наголошував, що першочергово допомагатиме ініціативним житомирянам, які прагнуть змінити свої подвір’я, вулицю, місто на краще і самі докладають зусилля для реалізації цих змін. У цьому випадку ініціативу проявляють навіть діти: самі встановили турнік, організували команду, придбали форми і займаються спортом. Тепер майбутні спортсмени чекають допомоги від міського голови. Після цього обіцяють ще більш активно займатися спортом.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare