Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477226
Прогноз погоди
Відбулась нарада із представниками корпорації «НЕФКО»
24 липня 2012 року 14:15

 

Сьогодні, 24 липня 2012 року, у прес-центрі міської ради заступник міського голови Микола Боровець провів робочу нараду із представниками Міжнародної корпорації «НЕФКО». Мета зустрічі проконтролювати процес підготовки документації для реалізації кредитного договору між корпорацією та міською радою.

У нараді також взяли участь директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук, начальник управління муніципального розвитку міської ради Борис Пахолюк, директор комунального підприємства «Міськсвітло» Юрій Янушевич та представники корпорації «НЕФКО» Анна Куликівська та Андрій Каташов.

«Головна мета нашого візиту до Житомира – визначити на якому етапі знаходиться виконання зобов’язань Житомирською міською радою, що визначені у кредитному договорі та бізнес-плані проектів. На основі наших висновків про готовність буде прийматись рішення про виділення першого траншу фінансування проектів по договору» - наголосила керівник проектів AS ENSI Анна Куликівська. Крім того, пані Анна зазначила, що свої зобов’язання Житомир виконує значно швидше ніж інші міста, які співпрацюють із «НЕФКО».

Нагадаємо, що 29 березня 2012 року міська рада прийняла рішення про залучення кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів комунальної та бюджетної сфери міста Житомира» у розмірі 3 млн. грн.

Мета кредиту – фінансування впровадження енергоефективних технологій і заходів на комунальному підприємстві «Експлуатації мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло»» міської ради та будівлі дошкільного навчального закладу №21.

Кредит надається на 5 років, включаючи пільговий період протягом одного року, із кредитною ставкою у 3%.

«Сьогодні важливо оперативно вирішувати поточні проблеми із оформленням документації, проведення відповідних тендерів та узгодження позицій сторін стосовно ново виявлених проблем, адже попереду ще багато роботи» - наголосив Микола Боровець.

Протягом дня представники корпорації «НЕФКО» ознайомляться із виконаною роботою по зазначеним проектам.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare