Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464479
Прогноз погоди
У Житомирі мрії дітей збуваються ФОТО
1 червня 2009 року 16:29

1 червня 2009 року Житомирський музично-драматичний театр став місцем, де збуваються дитячі мрії. У рамках проекту «Країна дитинства – країна мрій» у місті проходить ряд заходів для дітей: караоке, фешен - показ, майстер – клас з декоративного розпису, запуск кораблів у штучному басейні, ігри, концерт кращих дитячих колективів міста, «Ярмарка бажань», виставка дитячих робіт.

Сьогодні вдруге пройшов аукціон по збору коштів на лікування хворих дітей. На аукціоні представлені роботи майстрів ЖОГО «Український дім 21 століття», приватної школи «Сяйво», дітей та педагогів «Місія в Україну», німецького культурного центру «Відродження», Обласної молодіжної творчої спілки художників та мистецтвознавців, громадської організації «Підтримка», кращі роботи дітей, вихователів дошкільних закладів міста.

У ході аукціону зібрано 8 тис. грн.

Крім того, сьогодні у місті проходить акція „Не залишайся байдужим”: усі бажаючі приносять на спеціально обладнані майданчики канцтовари, іграшки, книги для проведення арт-терапії хворих діток.
Майданчики розташовані:
• вул. Театральна ( біля телецентру);
• вул. Київська ( кінотеатр « Україна»);
• вул. Черняховського ( муз.- драм. театр);
• пр. Миру р-н « Хмельники»;
• вул. Щорса ( район агроколеджу);
• сквер біля Житнього ринку;
• вул. Київська «Глобал»;
• Другий бульвар.

За попередніми даними, на одному з майданчиків зібрано 986 грн. та 10 євро.

Кошти, зібрані у ході акції "Країна дитинства - країна мрій", підуть на обладнання маніпуляційних онковідділення в обласній дитячій лікарні.


Довідка
У 2008 році у рамках благодійної акції, що проходила за проектом «Країна дитинства - країна мрій» було зібрано 17 тис. 974 грн, 101 долар, 1 євро.
Під час акції «Не залишайся байдужим» житомирянами на спеціально обладнаних майданчиках було зібрано – 1 тис. 313 грн, 1 долар, 1 євро, канцтоварів на суму – 4тис. 500 грн, 5 мішків м’якої іграшки. Всі речі були передані в дитячу міську лікарню для проведення арт – терапії.

Прес-служба Житомирської міської ради



Виставка робіт дітей Центру науково – технічної творчості дітей та молоді



Виставка-продаж  робіт дітей – інвалідів





Працює Творча майстерня

У Житомирському музично-драматичному театрі пройшов концерт за участю кращих колективів міста

Міський голова Віра Шелудченко подякувала всім, хто долучився до свята




Благодійний аукціон









Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове