Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464538
Прогноз погоди
Боротьба зі стихійною торгівлею продовжується
12 липня 2012 року 16:35

З метою контролю та забезпечення виконання рішення міськвиконкому щодо ліквідації стихійної торгівлі на початку тижня працівники міськвиконкому, муніципальної міліції, Корольовського РВ УМВС здійснили обхід вулиць, прилеглих до ринку «Житнього» та вул. Московської. В результаті з’ясувалось, що значна кількість приватних підприємців незаконно розміщують велику кількість рекламних конструкцій, перешкоджаючи тим самим вільному проходу повз побудовані павільйони.

Комісійна перевірка засвідчила, що мають місце самовільно влаштовані торгові місця на тротуарі по вулиці Московській, починаючи від перехрестя з вулицею Київською до вул. Хлібної.

Незаконно торгуючим було показано та запропоновано вільні місця на ринку «Житньому», належним чином об лаштовані для торгівлі.

Для забезпечення виконання рішення виконавчого комітету та правил благоустрою м. Житомира і надалі будуть проводитись рейди відповідних служб зі складанням протоколів адміністративних правопорушень та проведенням роз’яснювальної роботи.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове