Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5520
візитів всього: 464651
Прогноз погоди
Футбольна команда Житомира відвідала Плоцьк
10 липня 2012 року 12:27

 

Днями з Міжнародного чемпіонату з футболу МініЄвро–2012 повернулась збірна команда дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся».

У травні цього року в ході робочої поїздки Житомирського міського голови Володимира Дебоя та секретаря міської ради Наталії Леонченко до м. Плоцьк (Польща) підписано договір про наміри налагодження співпраці між містами Житомир та Плоцьк.  У результаті зустрічі української та польської сторін досягнуто домовленостей щодо поїздки у червні-липні 2012 року до Польщі (м. Плоцьк) та участі  у Міжнародному чемпіонаті з футболу МініЄвро–2012 молодіжної збірної м. Житомира.

На МініЄвро 2012 з футболу в Плоцку, що проходив на центральному міському стадіоні, грали команди з дев’яти країн (Болгарії, Грузії, Молдови, України, США, Росії, Польщі, Чехії, Сербії). Відбулось два турніри серед молодших юнацьких команд та старших юнацьких команд. Також розіграний турнір серед збірних команд тренерів та суддів.

Україну представляла збірна команда дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» з м. Житомира.

У 2011 році збірна команда спортивної школи стала переможцем турніру з футболу «Полонійні ігри» серед юнаків, що проходив у місті Ломжа (Польша).

Цього року в Плоцьку команда показала достойну гру. Одним з кращих бомбардирів став Притула Сергій, на рахунку якого 9 забитих голів.

У складі делегації з Житомира також були два тренери спортивної школи – Островский Валентин і Єкатеринчев Михайло.

«Наша команда задоволена участю у МініЄвро 2012. Місто Плоцьк дуже гостинне і гарне. Організація турніру була на дуже високому рівні і, крім власне матчів, ми відвідували басейни, аквапарк, боулінг, переглядали матчі з Євро2012 на фан-зоні. Це місто ми відвідали перший раз, але неодмінно повернемось сюди в наступному році, оскільки такий чемпіонат з футболу у Плоцьку планують проводити щорічно», – поділився своїми враженнями Островский Валентин.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове