Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477287
Прогноз погоди
Микола Азаров задоволений результатами поїздки на Житомирщину
5 липня 2012 року 15:22

Про це Глава Уряду повідомив сьогодні, 5 липня 2012 року, під час зустрічі із колективом Житомирського обласного перинатального центру.  «У мене була дуже добра поїздка до Житомирської області. Я побував у фермерському господарстві. Із гарним настроєм я їду з Житомирської області», – мовив Микола Азаров.

У м. Житомирі Прем'єр Міністр України провів робочу зустріч із керівництвом області та міста, оглянув базу та устаткування перинатального центру, а також поспілкувався із колективом медзакладу.

«Для м. Житомира та області приїзд Прем'єр-міністра України – гарна можливість представити розвиток краю, міста, його потенціал, а також акцентувати увагу на основних проблемних питаннях», - мовив міський голова Володимир Дебой.

Нагадаємо, за останні півтора роки за налагодженої співпраці керівництва держави, області та міста для Житомира виділено державні субвенції на співфінансування  пріоритетних соціальних об'єктів. Зокрема, серед найважливіших: 3 млн.грн. – на добудову музичної школи по вул. Михайлівській, 3,1 млн.грн. – на завершення будівництва інфекційного відділення дитячої міської лікарні, 1,4 млн.грн. – на створення та функціонування Центру соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю, 5,7 млн.грн. – для купівлі квартир інвалідам війни та ліквідаторам аварії на ЧАЕС, 11 млн.грн. у 2011 р. та майже 20 млн.грн. у 2012 р. – на ремонт доріг, 4,4 млн.грн. – на модернізацію хлораторної ВНС ІІ підйому та близько 6 млн.грн. – на реконструкцію літньої естради «Ракушка».

Серед важливих завдань для керівництва міста сьогодні є забезпечення беззбиткового та налагодженого функціонування комунальних підприємств, добудова житлового будинку по вул. Щорса, 155, відбудова напівзруйнованих та незавершених дитячих садочків.

Управління по в’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare