Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477339
Прогноз погоди
Будьте обережні з вогнем!
4 липня 2012 року 18:33

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення міської ради

 

Будьте обережні з вогнем!

 

За попередженням територіального управління  МНС України в Житомирській області в зв’язку з  настанням сухої і жаркої погоди різко зросла небезпека виникнення пожеж, особливо в лісових масивах.

 

Станом на 2 липня в лісах Житомирській області  уже сталося 4 пожежі, загальною площею близько 1 гектара. Причина пожеж – необережне поводження населення з вогнем.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертає увагу жителів міста на необхідність суворого дотримання елементарних протипожежних правил.

 

Зокрема, перебуваючи у лісі, паркових зонах, або в інших необладнаних для відпочинку місцях, не слід розводити багаття, кидати непогашені сірники, недопалки, залишати просочене горючими речовинами ганчір’я.

 

З метою зменшення ризику виникнення лісових пожеж Житомирське обласне управління лісового і мисливського господарства категорично заборонило заїжджати в ліс автотранспортом.

 

Управління наполегливо рекомендує мешканцям міста в зв’язку з високим рівнем пожежної небезпеки дотримуватись загальних правил пожежної безпеки,  утримуватись від відвідування лісових масивів.

 

Ще раз нагадуємо - пожежу легше попередити, ніж загасити!

 

Наш спільний громадянський обов'язок - шанобливо ставитися до природи, перебуваючи в лісі дотримуватися Правил пожежної безпеки в лісах.

 

Тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти ліси від вогню!



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare