Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482694
Прогноз погоди
Оголошено проведення конкурсу авторських пісень та поезії про місто Житомир
4 липня 2012 року 16:47

 

На засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про проведення пісенно-поетичного конкурсу авторських пісень та поезії про місто Житомир.

Начальник управління культури міської ради Лариса Харчук зазначила, що метою конкурсу є залучення талановитих житомирян до створення поезій та пісень про місто, усвідомлення причетності кожного до творення культурної спадщини свого міста, краю, підвищення рівня національної самосвідомості. Організатором цього конкурсу є виконавчий комітет міської ради, а безпосереднім виконавцем – управління культури міської ради.

Сьогодні місто Житомир не має власного гімну. Тому найкращий твір, обраний конкурсною комісією може ним стати. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 30 липня 2012 року в управлінні культури міської ради за адресою: вул. Велика Бердичівська, 61. З початку серпня розпочинається ІІ тур конкурсу, коли журі проводить прослуховування найкращих поетичних. До відзначення Дня міста 2012 року організатори планують визначити переможців.

Управління культури міської ради закликає всіх, хто не байдужий до культури нашого міста, до відродження й збереження його традицій запрошує взяти участь у конкурсі та подати свої твори в управління за адресою: вул. Велика Бердичівська, 61/18

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare