Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5525
візитів всього: 464708
Прогноз погоди
Володимир Дебой: «Не треба формальної відписки»
3 липня 2012 року 16:54

Із такими словами звернувся сьогодні, 3 липня 2012 року, міський голова Володимир Дебой до керівників структурних підрозділів виконавчого комітету після проведення особистого прийому громадян. Керівник міста наголосив на необхідності всіма працівниками виконкому давати чітку недвозначну відповідь на кожне звернення мешканців міста, без формальної відписки.

Сьогодні, під час 12-го у цьому році особистого прийому до керівника міста звернулися житомиряни з питань відбудови будинку після пожежі, дозволу на прибудову, списання боргу та інших.

Старший по вулиці Євгеній Петрук на прийомі міського голови вперше і дуже задоволений результатом. Говорить, якби знав, то вже давно пішов би напряму до керівника міста, адже досі отримував лише відписку. Євгеній Якович сьогодні звернувся до Володимира Дебоя від мешканців усієї вулиці Андріївської, які дуже часто стають свідками аварій. Вся проблема у тому, що на перехресті вулиць Щорса – Андріївська немає і ніколи не було світлофору, а зебра вже давно стерлася. «От і маємо щомісяця аварії, часто і з летальними випадками, – говорить старший по вулиці та описує недавній випадок. – Ось нещодавно в аварію потрапила жінка, яка перевозила через дорогу дитину в колясці. Добре, що встигла хоч коляску відпустити до бордюру». Старший по вулиці приніс звернення від житомирян, які проживають по вул. Андріївській. Він відзначив, що має помічників – старших по будинках, а мешканці мікрорайону активні, часто проводять зібрання для вирішення тих чи інших господарських проблем. Однією із основних і є відсутність світлофору. Це питання житомиряни самі вирішити не можуть, тому і звернулися до міської влади в особі старшого по вулиці.

Міський голова Володимир Дебой з приводу цього звернення дав доручення профільним службам у найкоротші терміни відновити зебру на пішохідному переході та проконтролювати освітлення на цій ділянці. Наступним же кроком для вирішення цієї проблеми стане розгляд питання на сесії щодо виділення коштів на встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Щорса – Андріївська.

За підсумками звернень житомирян під час особистого прийому громадян міського голови структурні підрозділи виконавчого комітету міської ради отримали низку доручень керівника міста із конкретними термінами виконання. Всі доручення та результати їх виконання взято під особистий контроль міського голови. Деякі питання вирішено одразу впродовж особистого прийому громадян.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове