Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464633
Прогноз погоди
«Сонечко» завтра буде у Феодосії
3 липня 2012 року 14:56

«Чиї ви дочки і сини?» – «України!». Саме із такими вигуками сьогодні, 3 липня 2012 року, 120 маленьких «сонечок» (вихованців хореографічної школи «Сонечко») виїхали на відпочинок та оздоровлення у Феодосію. Для цього із міського бюджету виділено 180 тис.грн.

«Близько місяця діти відпочиватимуть і головне – активно тренуватимуться. З ними сьогодні від’їжджають кращі викладачі школи. Упевнений: це гарний стимул для дітей та батьків. Спільний відпочинок необхідний також і для гуртування їх як однієї команди», – зазначив Житомирський міський голова Володимир Дебой, який вийшов разом із заступником міського голови Олександром Бочковським, заступником голови облдержадміністрації Віктором Балюрко проводжати юні таланти.

Керівник міста наголосив: такий відпочинок для вихованців школи хореографічного мистецтва «Сонечко» стане щорічним. Адже «Сонечко» – наша гордість. Це легендарний танцювальний колектив не лише в Україні, а й усьому світі», – мовив міський голова та побажав дітям гарного та корисного відпочинку перед новою хвилею концертів.

Щасливі діти і не менш задоволені батьки сьогодні переповнили вулицю Михайлівську. Не гаючи часу, малеча швидко вскочила у два комфортабельних автобуси, готуючись якомога швидше виїхати до дитячого оздоровчого табору. «Дякую Вам за те, що ми їдемо відпочивати. Обіцяємо, що будемо себе гарно поводити», – звертається наостанок до міського голови один із найменших вихованців школи Андрій.

Нагадаємо, у липні минулого року 117 вихованців школи відпочивали в Артеку. Відпочинок  був організований також за підтримки міської та обласної влади, Житомирського міського голови Володимира Дебоя та депутатського корпусу міської ради. Самий же колектив «Сонечко» постійно здійснює благородну місію – щороку надає благодійні концерти, кошти від яких направляються на лікування та допомогу онкохворим дітям.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове