Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 60
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464627
Прогноз погоди
Відкрито виставку, присвячену творчості архітектора Ігоря Чудовського
27 червня 2012 року 17:29

 

Сьогодні, 27 червня 2012 року, у приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича відкрито виставку архітектурних робіт, присвячену пам'яті архітектора Ігоря Чудовського.

Вшанувати пам'ять архітектора Ігоря Олеговича прийшли рідні, друзі, колеги, члени Національної спілки архітекторів України, представники ЗМІ та громадськості.

Творчий та креативний Ігор Чудовський розробив близько 50 проектів, які чекають свого часу втілення у життя.

Продовжити справу сина і реалізувати його проекти на разі має на меті батько, Олег Чудовський, прагнучи зробити наше місто таким процвітаючим та привабливим, як того хотів син Ігор.

Головний архітектор м. Житомира Тарас Борис зазначив: «Таким архітектором, як Ігор Чудовський, можна тільки пишатися. Він залишив багатий доробок своїх творчих робіт. Порядний і талановитий, він був майстром своєї справи. Ми маємо продовжити йото задуми у сфері цивілізованої забудови містобудівного простору Житомира».



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове