Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479410
Прогноз погоди
Урочистості до Дня Конституції України
26 червня 2012 року 12:56

 

Сьогодні, 26 червня 2012 року, напередодні державного свята у приміщені телецентру відбулись урочистості до Дня Конституції України. На урочистому засіданні були присутні заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков та секретар міської ради Наталія Леонченко.

Концертний зал телецентру був повністю заповнений глядачами, переважно молоддю.

Виступаючи перед присутніми Наталія Леонченко підкреслила, що Конституція України – це основоположний документ української державності. 

«День Конституції – свято кожного з нас. Можливо, для когось це просто черговий вихідний. Але для кожного свідомого українця День Конституції – це важлива подія, з якої розпочинається творення України як самостійної держави. Тож нехай це свято додає нам сил та впевненості у завтрашньому дні, патріотизму та гордості за свою державу» - наголосила Наталія Леонченко.

Після офіційної частини урочистостей розпочався святковий концерт.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare