Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482708
Прогноз погоди
В обслуговуванні сектору житла повинні використовуватись нові підходи
25 червня 2012 року 11:40

Управління житлового господарства міської ради інформує, що головною метою Програми реформування та розвитку житлового господарства м. Житомира  є проведення структурних реформ в КВЖРЕПах нашого міста, що дасть змогу створити нову економічну модель утримання та розвитку житлового господарства, забезпечити надійне і якісне обслуговування житлового фонду з врахуванням прав та обов’язків громади міста Житомира.

Тому ми повинні надавати можливість та всебічну підтримку суб’єктам господарювання на ринку житлових послуг в підходах до обслуговування житлових будинків.

На сьогоднішній день до виконавчого органу влади звернулось приватне підприємство «Чистота плюс» з пропозицією дозволити в одному із КВЖРЕП  виконувати роботи  з прибирання сходових клітин в житлових будинках на умовах субпідрядного договору.

ПП «Чистота плюс» працює на ринку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій м. Коростеня близько 5-ти років, професійно та якісно забезпечує виконання послуг з прибирання сходових клітин, що вплинуло на якість послуг та підвищення відсотку надходження плати від населення за надані послуги.

Враховуючи, що фінансовий стан житлових підприємств в нашому місті не стабільний через несвоєчасну оплату за надані послуги (борг населення складає  9 млн.грн.), що має визначальний вплив на якість послуг, виникла зацікавленість  у такій роботі.

При умові  підписання договірних відносин між КВЖРЕП №8 та ПП «Чистота плюс» на виконання послуг з прибирання сходових клітин, нові взаємовідносини дозволять:

-  знизити фактичні витрати комунального підприємства за рахунок меншого податкового навантаження на величину розміру соціальних відрахувань із зарплати прибиральниць (37%), економія буде спрямовуватись на придбання миючих та дезинфікуючих засобів;

- зменшити тарифи на послуги з прибирання сходових клітин;

- підвищити відповідальність до роботи зі сторони прибиральниць та контроль за їх роботою виконавця послуг ПП «Чистота плюс».

Тому на сьогодні тільки в якості експерименту опрацьовуються нові підходи  до обслуговування сектору  житла. Проект буде обговорюватись на громадських слуханнях з мешканцями будинків, будуть враховуватись пропозиції та зауваження споживачів послуг, після чого дане питання буде розглядатись на засіданні виконавчого комітету.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare