Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482387
Прогноз погоди
Активна молодь здобуває спортивні нагороди
24 червня 2012 року 22:39

Підведення підсумків спортивних змагань та вручення нагород переможцям змагань із туризму, пляжного футболу та волейболу  відбулося сьогодні, 24 червня, у День молоді в Гідропарку.

Активну молодь, яка веде здоровий спосіб життя та займається спортом, привітав цього дня міський голова Володимир Дебой. Переможцям змагань, які проводились 23-24 червня 2012 року, керівник міста вручив нагороди. Для когось вони стали першими, а хтось  поповнив свою колекцію трофеїв.

Відкритий чемпіонат міста з водного туризму проводився у Житомирі вперше. Але вже зібрав 11 команд. І місце у цьому виді спорту зайняли: команда «Полісся» (Воронова Наталя та Воронова Анна),  команда «Чайка» (Янчук Ігор та Пантус Олександр), команда «Тімон і Пумба» (Савіцький Вадим та Олекарчук Олексій). У групі жінок першу сходинку посіли Коновалова Христина та Степаненко Тетяна, а серед юніорів – Усенко Альона та Варламова Світлана.

Міський голова Володимир Дебой крім нагород також вручив молодим спортсменам комплект обладнання для водного туризму. «Сподіваюсь, він вас надійно буде підстраховувати та допоможе підкорювати нові вершини», – зазначив керівник міста.

Цими днями у Гідропарку також проводилися змагання із пляжного футболу та волейболу, які зібрали чи не найбільше глядачів та вболівальників. Переможців у цих видах спорту відзначив сьогодні Володимир Дебой. «Ви – приклад підростаючого молодого покоління. Адже активно займаєтесь спортом, підвищуєте культуру та популярність спорту. Приємно, що сьогодні за змаганнями спостерігали діти і всі відпочиваючі. Упевнений: ви – гордість своїх батьків. Так тримати!»,  – звернувся Володимир Дебой до учасників змагань.

У змаганнях з пляжного футболу І місце посіла команда «Легіон-21». Їм поступилася команда «Патріот». У пляжному волейболі відзначилася пара дівчат Борисюк – Мужайло, які зайняли І місце. Серед чоловіків у пляжному волейболі найкращою виявилася команда «Весела кеда» (Левко – Ковальчук).

Учасники змагань одностайні: свій час вони витрачають недарма, а з користю як для організму, так і для подальшого професійного  зростання.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare