Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479397
Прогноз погоди
Податкова дисципліна – запорука розвитку міста
21 червня 2012 року 18:40

 

Сьогодні, 21 червня 2012 року, відбулась розширена нарада заступника міського голови Петра Закусила із керівниками підприємств міста стосовно дотримання вимог Закону України «Про працю».

На засіданні також були присутні директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук, заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Бойм, заступник начальника Податкової інспекції міста Житомира Вадим Хоменко та директор міського центру зайнятості Валентина Сторожук та інші.

Метою проведення наради було звернути увагу роботодавців міста на необхідність оформлення найманих працівників належним чином. Тобто з укладанням договору між найманим працівником та роботодавцем, виплати заробітної плати у розмірі неменше законодавчого встановленого рівня, виплати легалізованої заробітної плати, а не у «конвертах», а також забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати.

«Ми повинні чітко усвідомлювати, що від своєчасності та повноти сплати податків з доходів фізичних осіб залежать розрахунки по заробітній платі працівникам бюджетної сфери. Тому кожен найманий працівник повинен бути оформлений відповідно до законодавства, а роботодавець повинен вчасно сплачувати податки» - наголосив Петро Закусило.

На нараді були присутні представники як зразкових підприємств, що вчасно та в повному обсязі сплачують податки до бюджету, так ті які не дотримуються податкової дисципліни, яким було вказано на необхідність легалізації заробітної плати найманих працівників.

Присутні керівники податкової служби міста, департаменту фінансів та бюджету міської ради і Головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації звернули увагу підприємців на те, що легалізація заробітної плати дозволить вирішити низку конкретних проблем міста. Адже саме на кошти, що надходять від податку з доходів фізичних осіб міська рада фінансує делеговані державою повноваження у галузі освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare