Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477416
Прогноз погоди
Щодо проведення капітальних ремонтів житлового фонду
21 червня 2012 року 17:16

Щодо проведення капітальних ремонтів житлового фонду міста Житомира доповів на сесії міської ради заступник міського голови Микола Боровець.
 
Відповідно до рішення міської ради на капітальний ремонт шиферних дахів у бюджеті поточного року передбачено 1 млн.грн., капітальний ремонт м’яких покрівель – 1 млн.грн., інженерних мереж - 1 млн.грн., утепленняя фасадів – 800 тис.грн., капітальний ремонт та влаштування дворових санвузлів – 60 тис.грн., капітальний ремонт та влаштування дитячих майданчиків – 80 тис.грн., капітальний ремонт димоходів – 50 тис.грн., капітальний ремонт та заміна електроосвітлення силових проводок – 100 тис.грн.
 
«Загальна сума коштів була розподілена комісійно по об’єктах відповідно до прийнятого на сесії положення», - зазначив М.Боровець.
 
Він також визнав, що має місце відставання з темпами проведення капітальних ремонтів у місті Житомирі: «На це є об’єктивні причини, зокрема, особливості поточного року. Вперше у 2012 році усі капітальні видатки проходять наступну процедуру: замовлення та виготовлення проектів тільки в інститутах, проведення експертизи, для виконання робіт підрядники отримують в ДБК декларацію на початок робіт».
 
Разом з тим, заступник міського голови запевнив присутніх, що з наступного понеділка розпочинаються роботи згідно з графіком та будуть завершені у відповідні терміни. Процедура контролю за якістю робіт проводиться старшими по будинку, майстрами житлово-експлуатаційних підприємств та технаглядом.
 
На разі проведено капітальний ремонт 56 із запланованих 126 ліфтів, ще 20 – у процесі роботи.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare