Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477509
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой провів особистий прийом громадян
19 червня 2012 року 15:24

Особистий прийом громадян провів Житомирський міський голова Володимир Дебой сьогодні зранку, 19 червня 2012 року.

До керівника міста звернулися житомиряни із питаннями позачергового виділення житла, ремонту покрівель, упорядкування спортивного майданчику, землекористування між сусідами та ін.

Серед найважливіших і найболючіших питань – ситуація виховательки житомирського садочка Надії Василівни. Жінка у відчаї. Адже все життя прожила із сином у гуртожитках. 12 років – у гуртожитку Льонокомбінату, ще 11 років – у кімнаті з Фонду житла для тимчасового проживання громадян.

Основна біда у тому, нарікає Надія Василівна, що дозвіл на продовження оренди кімнати потрібно поновлювати щороку, тобто, у будь-який час можна було залишитись без даху над головою. Жінка не могла зробити ремонт, адже не знала, проживатиме там у наступному році чи ні. А в кімнаті необхідно як мінімум – замінити труби, батареї, вікна, провести косметичний ремонт. «А як це робити, коли я не знаю, що далі: житиму тут чи ні? І ось так уже 11 років нічого не можу вдіяти. Я у відчаї», – говорить Надія Василівна.

Жінка має 40 років трудового стажу – працює вихователем у садочку. У кімнаті житловою площею 18 кв.м. живе із сином.

Тепер же, після зустрічі із міським головою, вона отримала надію на вирішення багаторічної проблеми. Її звернення взято на особистий контроль керівника міста. А це питання надалі розглядатиметься на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Усі інші звернення громадян, що надійшли під час особистого прийому, зареєстровано, а також направлено до розгляду та виконання профільним заступникам і виконавчим органам міської ради.  Їх виконання взято під особистий контроль міським головою.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare