Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477137
Прогноз погоди
Зміна тарифів на послуги з утримання гуртожитків
19 червня 2012 року 14:56

На засіданні міськвиконкому слухалось питання про встановлення тарифів на послуги з утримання гуртожитку і споруд та прибудинкових територій Житомирського інституту медсестер та Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова Національного авіаційного університету.

Департамент економічного розвитку міської ради визначив тариф на послуги для Житомирського інституту медсестер у розмірі 2, 90 грн. за 1 кв. м загальної площі. Раніше плата за гуртожиток визначалась з 1 ліжкомісця і складала 150 грн. Нинішній тариф відповідає 130 грн. як за 1 ліжкомісце.

Питання вартості тарифу є важливим як для розуміння складників тарифу, так і контролю за якістю виконання послуг. Міський голова Володимир Дебой наголосив на необхідності проведення розяснювальної роботи за умов зміни оплати, зокрема студентів, мешканців гуртожитку. Цю інформацію можна викласти у студентській газеті з поясненням на які послуги йде плата, згідно чого проводяться розрахунки і здійснюються видатки. Це дозволить також бережніше ставитись до майна, яке використовується, і праці людей, які обслуговують громадські місця.

Змінено також тариф на послуги утримання гуртожитку Житомирського інституту ім. С.П. Корольова НАУ. Після проведення розрахунків рішенням міськвиконкому на відміну від попереднього 2,77 грн. тариф зменшено і складає 2,65 грн. за 1 кв.м загальної площі.

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare