Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464675
Прогноз погоди
Відзначили кращих медичних працівників
15 червня 2012 року 22:17
Сьогодні, 15 червня 2012 року, в обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги працівники медичної галузі Житомирщини приймали вітання від керівництва області та міста з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Кращі лікарі, медсестри, керівники медичних, лікувальних та оздоровчих закладів отримали цього дня  дипломи, грамоти та нагрудні знаки.

«Бути медиком – не просто професія, це – покликання. Адже ви повертаєте людям життя, здоров’я, бажання жити, працювати, любити. Саме завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з'являється віра та надія на одужання. І це найголовніше», - сказав міський голова Володимир Дебой.

Керівник міста також зазначив, що міська влада робить все, аби житомиряни отримували якісні медичні послуги. Зокрема,  він зауважив, що вже цьогоріч спільними зусиллями міської та обласної влади вдалося добудувати та відкрити інфекційне відділення дитячої міської лікарні, будівництво якого тривало близько 20 років. Вперше за десяток років станції швидкої медичної допомоги поповнилися двома сучасними повністю укомплектованими автомобілями. У бюджеті міста 2012 року спрямовано понад 2 млн.грн. на медикаментозне забезпечення швидкої допомоги, що у сім разів більше, ніж у минулих роках.

«Вперше у 2012 році виплачується матеріальна допомога на оздоровлення медичним працівникам у розмірі посадового окладу під час надання щорічної відпустки», - поінформував Володимир Дебой.

Міський голова побажав медичним працівникам вдячності пацієнтів за самовіддану працю, професійну майстерність та милосердя: «Нехай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і вдячність, а зроблене вами добро повертається сторицею!»
 

 

Управління по зв′язках з громадськістю міської ради
 
  
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове