Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482124
Прогноз погоди
Десятиріччя плідної співпраці на благо майбутнього дітей
14 червня 2012 року 18:20

 

 

Сьогодні, 14 червня 2012 року, дитячий садок №42 святкує десятиріччя плідної співпраці із меценатом з Норвегії Холвардом Хасолоу. Привітати та висловити щирі слова вдячності меценату приїхали заступник міського голови Олександр Бочковський та начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук.

Холвард Хасолоу протягом десятиріччя підтримує роботу дитячого садка та сім’ї дітей-вихованців. За цей час понад півтора мільйона гривень меценат із Норвегії перерахував на потреби садка.

Більшість дітей із цього садка із соціально-незахищених сімей, тому для батьків оплачувати послуги закладу досить тяжко. За кошти пана Холварда дітям оплачували харчування у садку, купували необхідні засоби для навчання. Також частину коштів благодійника було використано для ремонту будівлі дитсадка. Проведено ремонтні роботи харчоблоку закладу.

В свою чергу на ремонт дитячого садка міська рада виділила 1,4 млн. грн. На сьогодні проводяться роботи по заміні теплотраси, що веде до закладу. Керівництвом міської ради докладаються всі необхідні зусилля для забезпечення повноцінної роботи дитячого садка.

«Добре, що проблемами виховання та навчання дітей переймаються благодійники, спільно із владою можливо вирішувати проблеми та негаразди» - зазначив Олександр Бочковський.

Вихованці садка підготували святковий концерт для шановних гостей, а батьківський колектив спільно із керівництвом закладу висловили щиру вдячність керівництву міста та меценату.

«Я щиро дякую директору садка за чудові подарунки та батькам дітей за приємні слова, але найкращим подарунком для мене є ваші усміхнені та щасливі очі!» - підкреслив пан Холвард.

 

Управління по зв’язках з громадськістю




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare