Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 477242
Прогноз погоди
Міжвідомча комісія - про попередження торгівлі людьми
14 червня 2012 року 10:51
13 червня 2012 року відбулося засідання міської міжвідомчої комісії з питань координації дій щодо попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми,  демографічного розвитку та гендерної рівності. Міжвідомча рада обговорювала питання трудової міграції та торгівлі людьми в Україні.
 
Голова ГО «Жіночий інформаційно-консультативний» Ірина Бабенко та голова ЖМГО «Авенір» Вікторія Остапчук поділились досвідом роботи громадських організацій з жертвами торгівлі. Координатор  програми реінтеграції потерпілих  від торгівлі людьми Марія Климчук доповіла про ситуацію трудової міграції в Житомирській області.
 
На засіданні також йшлося про нововведення в законодавчій базі. Зокрема, про встановлення  статусу  особи,  яка  постраждала від торгівлі людьми, та, на разі відсутності компенсаційного фонду для таких осіб. Проте, як зазначили члени міжвідомчої комісії, завдяки спільним зусиллям влади та громади, населення краще поінформоване про проблему торгівлі людьми, ведеться системна робота з протидії торгівлі людьми.
 
На засіданні також комісійно розглянуто звернення громадської організації щодо зміцнення та відродження моральних і сімейних цінностей.

 

 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare