Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482433
Прогноз погоди
Громадські організації підписали договір про співпрацю у соціальній сфері з управлінням праці та соціального захисту населення міської ради
16 січня 2009 року 15:11
16 січня 2009 року у прес-центрі міської ради відбувся круглий стіл за участю представників виконавчих органів міської ради та громадських організацій міста. На засіданні обговорювалися питання співпраці у сфері соціального захисту населення.
Нагадаємо, що 2 місяці тому громадські організації, які працюють у соціальній сфері, вирішили об’єднати зусилля і створили робочу групу для вироблення програми спільних дій у даному напрямку. Робоча група підготувала проект договору про співпрацю у соціальній сфері.
“Рішенням сесії міської ради від 13 січня 2009 року було затверджено у новій редакції Програму соціального захисту населення міста на 2008-2012 роки”, - зазначив начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Юрій Прокопець.
Він також поінформував, що Програма передбачає реалізацію таких соціальноважливих проектів: “Дешевий хліб”, що передбачає здешевлення вартості хліба для соціально незахищених верст населення шляхом перерахування коштів на електронні картки; діяльність центрів збору та роздачі одягу для вразливих верств населення; створення Центру волонтеріату та інші.
У ході засідання було підписано договір про співпрацю у соціальній сфері. Даний договір підписали: з однієї сторони – начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Юрій Прокопець та з іншої – громадські організації:
  •  Житомирський міський фонд розвитку громади в особі голови правління Карташова Андрія Вікторовича;
  • Житомирська обласна громадська організація „ До Ладу” в особі виконавчого директора Єршової Людмили Михайлівни;
  • Всеукраїнське об’єднання ветеранів Житомирське відділення в особі заступника голови відділення Гнесь Леоніди Трохимівни;
  • Обласне управління УТОС в особі голова правління Матвієнко Юрія Анатолійовича;
  • Житомирська міська Рада ветеранів в особі голови ради Трещова Анатолія Тимофійовича;
  • Житомирська обласна організація УТОГ в особі голови правління Евіної Віри Генадіївни;
  • Координаційна Рада Чорнобильських фондів в особі голови ради Ковальчук Олександра Олексійовича;
  • Житомирська обласна громадська організація Центр громадських ініціатив „Наш дім” в особі заступника голови ради Городка Михайла Дмитровича;
  • Житомирська міська асоціація інвалідів в особі Безпрозванної Валентини Аристархівни.
 
Інші організації, які бажають співпрацювати у соціальній сфері, можуть приєднатися та підписати ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ У СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ.
 
До кінця поточного місяця буде створена Міська координаційна рада з соціальних питань Саме на засіданнях ради будуть обговорені конкретні шляхи реалізації Програми співпраці.
 
Прес-служба Житомирської міської ради










Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare