Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477365
Прогноз погоди
Розпорядження про скликання сесії
20 червня 2012 року 15:14
УКРАЇНА
м. Житомир
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
            
від  11.06.2012  №302
Про скликання  п’ятнадцятої сесії
Житомирської міської ради

 

           
Відповідно до ст. 46 Закону України   “Про місцеве самоврядування  в Україні” скликати п’ятнадцяту  сесію Житомирської міської ради  шостого скликання   21 червня  2012 року о 10  годині в залі засідань міської ради. 
На розгляд ради внести такі питання:
1. Про внесення змін до рішення  міської ради від 29.12.11 № 271 «Про міський бюджет на 2012 рік».
Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради
2. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 09.02.12 №282 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2012 рік”.
Доповідач: Закусило Петро Іванович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради     
3. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства, «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради, внесення змін до його Статуту.
Доповідач: Боровець Микола Петрович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
4. Про внесення змін у Програму розвитку, утримання та інженерного забезпечення комунальної сфери міста Житомира “Впорядковане, привабливе, чисте місто” на 2010-2012 роки”, затверджену рішенням міської ради від 02.03.10 № 1166.
Доповідач: Боровець Микола Петрович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
5. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Житомира автомобіля.
Доповідач: Момот Павло Олексійович – начальник відділу діловодства, контролю та господарського забезпечення
6. Про затвердження проекту "Підвищення безпеки руху на нерегульованих пішохідних переходах міста Житомира шляхом впровадження інноваційних рішень.
Доповідач: Пахолюк Борис Борисович – начальник управління муніципального розвитку міської ради
7. Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів».
Доповідач: Пахолюк Борис Борисович – начальник управління муніципального розвитку міської ради.
8. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 09.02.12 № 298 “Про встановлення пільг та пільгових орендних ставок по орендній платі на 2012 рік ”.
Доповідач: Глушаниця Максим Володимирович – директор КП «Агентство з управління майном Житомирської міської ради»
9. Про затвердження статуту комунального підприємства “Агентство з управління майном” Житомирської міської ради у новій редакції.
Доповідач: Глушаниця Максим Володимирович – директор КП «Агентство з управління майном Житомирської міської ради»
10.  Про затвердження Положень про управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради та Службу містобудівного кадастру управління.
Доповідач: Борис Тарас Олександрович – начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради.
11. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників.
12. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
13.  Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку.
14. Про проведення земельних торгів у формі аукціону в м. Житомирі.
15. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
16. Про вилучення, припинення, надання права користування земельними ділянками юридичним і фізичним особам, внесення змін та доповнень до рішень міської ради.
17.  Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
18.  Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради.
19. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу на земельних торгах в м. Житомирі.
Доповідач: Лалименко Єлізавета Володимирівна - заступник начальника управління регулювання земельних відносин.
20. Про розроблення комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира та внесення змін до Програми.
Доповідач: Борис Тарас Олександрович – начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища   міської ради.
21. Різне.
 
На сесію запросити  заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голів Богунської та Корольовської районних у місті рад, окремих керівників організацій та установ, представників засобів масової інформації.
 
Міський  голова  В.М.Дебой


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare