Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477226
Прогноз погоди
Житомирська міська рада та міський голова висловлюють вдячність голові Житомирської облдержадміністрації Ю.В.Забелі, голові Житомирської обласної ради В.Й.Французу, депутатському корпусу
28 травня 2009 року 16:20
Житомирська міська рада та міський голова висловлюють вдячність депутатам Житомирської обласної ради за прийняте сесією 28.05.09 р. рішення про виділення коштів в сумі 1 млн. 720 тис. грн. в бюджет м. Житомира.

1 млн. грн. буде направлено на ремонт теплових мереж міста, які виходять з котельні РК-6 за адресою вул. Жуйко, 12. Тривалий термін експлуатації, напружений водохімічний режим, особливі гідравлічні та температурні умови призвели до значних корозійних пошкоджень металу труб і поривів теплової мережі.

Від цієї котельні живляться теплоенергією біля 25 % споживачів. У разі виникнення аварійної ситуації в умовах низьких температур зовнішнього повітря можуть бути катастрофічні наслідки – без теплопостачання на тривалий час залишаться 135 житлових будинків, 7 дитячих садочків, обласна лікарня, дитяча поліклініка та численні учбові, навчальні та адміністративні заклади.

Для упередження небажаної надзвичайної ситуації впродовж літнього періоду планується капітальний ремонт трубопроводів.

720 тис. грн. буде спрямовано на галузь охорони здоров’я. За рішенням міськвиконкому про перерозподіл коштів гроші будуть направлені на покриття різниці в тарифах для Житомирського ТТУ. У зв’язку зі значним недофінансуванням із державного бюджету (50 % від необхідної суми) Управління знаходиться в скрутній фінансовій ситуації.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare