Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477467
Прогноз погоди
Підсумки акції «Не залишайся байдужим»
5 червня 2012 року 12:32

Сьогодні, 05 червня 2012 року, підведено підсумки загальноміської благодійної акції «Не залишайся байдужим». У Міжнародний день захисту дитини на території Міського парку культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна працювали волонтери, які у цей день збирали ігри, іграшки, канцтовари для дітей, і кожен охочий міг долучитися до благодійної справи.

Сьогодні частина зібраних речей була передана діткам, які знаходяться на стаціонарному лікуванні у Центральній дитячій міській лікарні. Також деякі речі вже отримали діти з табору «Супутник» та діти, які знаходяться під слідством, які теж потребують допомоги, адже за їх дії відповідальні не тільки вони самі, а й дорослі, які мали їх оберігати, підтримувати та виховати високі моральні цінності.

Вже четвертий рік поспіль такі акції проводяться до Міжнародного дня захисту дитини, але головною метою є заохочення благодійності, яка не була б присвячена конкретній події. Так, до 1 вересня планується продовжити акцію зі збору канцтоварів для дітей із малозабезпечених та неблагополучних сімей.

Директор Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко та начальник управління культури міської ради Лариса Харчук, крім того, відзначили роботу волонтерів під час святкування Міжнародного дня дитинства та проведення благодійних акцій.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare