Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476929
Прогноз погоди
Житомир - країна дітей. ФОТО
1 червня 2012 року 15:39
Центром цьогорічних святкувань до Дня захисту дітей в Житомирі став міський парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна. Саме тут проходять різноманітні концертні та розважальні програми для дітей та їх батьків.
 
Розпочалося свято гала-концертом на літній естраді «Ракушка». Концертну програму підготували творчі колективи міського центру творчості дітей і молоді.
 
 
 
Літній концертний майданчик (біля «Арки») - став сценою для вихованців дошкільних навчальних закладів міста, творчих колективів центру творчості дітей та молоді, інших художніх колективів.
 
 
На майданчиках, алеях, біля альтанок проходять різноманітні конкурси, ігри, забави, майстер-класи для маленьких житомирян.  Творчі дитячі проекти за участю різних громадських організацій також проводять у парку.

«Приємно відмітити, що в цьому році всі учасники загальноміського свята «Країна дитинства – країна мрій» з задоволенням прийняли ідею проведення такого свята саме у Парку культури та відпочинку імені Ю Гагаріна. Улюблене місце відпочинку родин, матусь з дітками розгорнулось завдяки старанням управління освіти, управління культури, управління у справах сім’ї, молоді та спорту м Житомирської міської ради.

Площадки та творчі майданчики вдало вписалися в ідею свята і в ландшафт парку. Вперше парк прийняв свято такого масштабу і ми сподіваємось, що воно стане традиційним»,- зазначила начальник управління культури Житомирської міської ради Лариса Харчук.

 

 
 
Творчість дітей також представлена на різноманітних виставках, які працюють на алеях міського парку.
 
1 червня у Житомирі проходять загальноміські благодійні акції "Посміхнись сонячному дню" та "Не залишайся байдужим".
 
Під час проведення акції "Посміхнись сонячному дню" загалом зібрано 380 квитків: 260 квитків опустили у скриньку відвідувачі парку, а найактивніше долучився да благодійної акції депутат міської ради Пухтаєвич М.Г. Для дітей він придбав 120 квитків.
 
До акції "Не залишайся байдужим" активно долучились учні загальноосвітніх навчальних закладів та окремі громадяни, які зібрали велику кілкість іграшок, ігор, канцтоварів на спеціально облаштованих майданчиках, де  працювали волонтери. Також вони організовували дозвілля і арт-терапію дітей, які перебувають на лікуванні у медичних закладах.
 
Програма культури «Наше місто – місто культури і традицій», за якою працює управління культури Житомирської міської ради, ставить за мету організацію свят, творчих проектів, які можуть стати традиційними та об’єднуючими для житомирян.
 
Одним з таких свят має стати Міжнародний день захисту дітей, в якому взяли близько 6 тис. маленьких житомирян та багато молодих родин.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare