Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464672
Прогноз погоди
Танцювальна студія "Зоряночка" на звітному концерті. ФОТО
31 травня 2012 року 23:01

Традиційно у переддень Мжнародного дня захисту дітей дитяча танцювальна студія "Зоряночка" представляла урочистий звітний концерт. На свято до Міського палацу культури сьогодні прийшли начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Ю.Г. Градовський, начальник управління культури міської ради Л.П. Харчук, представники ЗМІ та громадськості, а також батьки, бабусі та дідусі юних танцівників. 

Танцювальна студія "Зоряночка" функціонує при Міському палаці культури вже декілька років.

Головною особливістю студії є те, що хореографічний керівник не встановлює жорстких умов відбору дітей. Кожна дитина має можливість ходити до танцювальної студії "Зоряночка" і вже у перший рік взяти участь у звітному концерті, який проходить в кінці травня перед Днем захисту дітей.

Юні представники хореографічного мистецтва охоче беруть участь у різноманітних фестивалях та урочистих концертах. 

Сьогодні представляли свої успіхи діти від чотирьох до чотирнадцяти років. Починаючи свою історію з декількох учнів, на разі колектив студії налічує кілька десятків дітей.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове