Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464473
Прогноз погоди
Брифінг міського голови: «Якщо рік тому реконструкція «Ракушки» була лише ідеєю, то сьогодні ми можемо її реалізувати»
30 травня 2012 року 15:14

Сьогодні під час брифінгу міський голова Володимир Дебой закликав депутатів та житомирян об’єднуватися, працювати злагоджено задля розвитку міста. «Сьогодні я закликаю і житомирян, і депутатів об’єднатися для розвитку нашого міста. Це не просто слова. Адже коли є єдність – є і динаміка розвитку.  ми маємо розбудовувати наше місто, робити його кращим», – мовив керівник міста.

Серед питань розбудови та розвитку міста, то наразі одними із головних є будівництво музею природи та реконструкція літньої естради «Ракушка», на що із державного бюджету спрямовано близько 17 млн.грн. 

Загальна вартість робіт з реконструкції літньої естради, ґрунти під якою вже почали сповзати, становить близько 10 млн.грн. Із державного бюджету вже виділено майже 6 млн.грн. на реалізацію проекту, ще 1 млн.грн. виділено із міського бюджету на протизсувні заходи.

«Ми затвердили землю для будівництва музею природи, затвердили кошти для реконструкції та будівництва літньої естради «Ракушка», яка сповзала. Якщо рік тому це була лише наша ідея, то сьогодні ми маємо змогу її реалізувати. Я впевнений, що й ідею реконструкції майдану ім. С.П. Корольова ми реалізуємо, залучивши і спонсорів, і гранітні кар’єри», – зазначив міський голова Володимир Дебой. 

Також керівник міста прокоментував під час брифінгу і питання подальшої долі кінотеатру «Жовтень»: «Ми не збираємось продавати кінотеатр «Жовтень». Ми його збережемо. Вже виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації щодо його реконструкції. Сьогодні Житомир – це єдиний обласний центр, де немає належного будинку культури. Ми ж плануємо переобладнати кінотеатр «Жовтень» у гарний кіно-концертний комплекс». 

Зокрема, проект реконструкції передбачає кіно-концертний зал на 700 місць, 2 конференц-зали на 100 і 40 місць, малу залу для репетицій і всі необхідні приміщення для занять і гуртків дітей.

Управління по зв’язках з громадськістю
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове