Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477282
Прогноз погоди
Міський конкурс "Моє квітуче місто". ФОТО
30 травня 2012 року 15:11
«Моє квітуче місто» - це конкурс серед підприємств, установ, організацій, навчальних закладів та медичних установ, приватних підприємців, колективів житлово-комунальних підприємств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, мешканців міста на краще квіткове оздоблення та благоустрій міста.
 
Як зазначив секретар конкурсної комісії Віталій Шевчук, на разі проводяться попередні огляди з виїздом на місце. Заявки та фото-, відеоматеріали з квіткового оздоблення та благоустрою міста приймаються до 30 липня поточного року.
 
 

 

«В першу чергу ми побували на тих об’єктах, які у минулому році зайняли призові місця. Також цікавлять ті, хто вперше квітково впорядкував прилеглу територію. Нажаль, ще є керівники, які не тільки не мають бажання взяти участь в конкурсі, але й не хочуть зробити елементарне – прикрасити квітами прилеглі території до своїх офісів та магазинів. Керівники рекламних агентств, які мають у власності рекламні біл-борди, банківські установи та автозаправні станції теж чомусь чекають особистого запрошення», - сказав В.Шевчук.
 
Він також поінформував, що комунальним підприємством «Зеленбуд» у поточному році вже висаджено 28,6 тис. квітів на об’єктах благоустрою Корольовського та Богунського районів. Планується висадити що близько 35 тис. квітів.

 

 
Довідково
"Моє квітуче місто" – загальноміський щорічний конкурс на краще квіткове оздоблення та благоустрій території, що проводиться у Житомирі..
 
Мета проведення конкурсу – озеленення, квіткове оформлення клумб і газонів вулиць, при будинкових та внутрішньо будинкових територій, балконів та фасадів будинків, покращення квіткового оформлення територій підприємств, установ, організацій усіх форм власності, поліпшення санітарного стану та благоустрою міста.
 
Номінації конкурсу:
• краще квіткове оформлення прилеглої території багатоквартирного будинку;
• краще квіткове оформлення приватної присадибної ділянки приватного будинку та його прилеглої території;
• краще квіткове оформлення території вищих навчальних закладів освіти ІІІ та ІV ступенів акредитації;
• краще квіткове оформлення території дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів;
• краще квіткове оформлення території медичної установи та аптеки;
• краще квіткове оформлення території підприємств торгівлі та сфери послуг;
• краще квіткове оформлення території установи, організації, підприємства незалежно від форми власності;
• краще квіткове оформлення території загального користування за рахунок підприємців, депутатів міської, районних рад та інших громадян міста.
 
У кожній номінації - 3 призові місця:
– І місце – грамота та цінний подарунок вартістю до 3 тис. грн.;
– ІІ місце – грамота та цінний подарунок вартістю до 2 тис. грн.;
– ІІІ місце – грамота та цінний подарунок вартістю до 1 тис. грн.
 
Заяви вільного зразку, фото- або відеоматеріали на участь у конкурсі приймаються секретарем конкурсної комісії за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 4/2, кім. 302. Телефон для довідок: 37-50-34.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare