Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482283
Прогноз погоди
«Супутник» готується прийняти дітей
27 травня 2009 року 17:09
«Супутник» готується прийняти дітей

Міська влада виділила 507 тисяч гривень на літній відпочинок для дітей – Ігор Гундич

Заступник міського голови Ігор Гундич позитивно оцінив підготовку дитячого оздоровчого табору «Супутник» до прийому дітей. Про це він заявив на виїзній нараді з підготовки табору до відкриття літнього сезону.
− Міською рада вже виділено на відпочинок та оздоровлення дітей 507 тисяч гривень. Підтримку з боку міської влади забезпечно дітям, позбавленим батьківського піклування, малозабезпеченим, інвалідам, диспансерній групі та творчо обдарованим дітям, − підкреслив на виїзній нараді Ігор Гундич.
Також заступник міського голови зазначив, що існують суперечності в українському законодавстві. За його словами у Законі України, який діє з першого січня 2009 року чітко сказано про те, що місцева влада має право забезпечувати пільговий відпочинок лише двом категоріям дітей: творчо обдарованим та бездоглядним.
Раніше міськвиконком завжди організовував відпочинок для всіх пільгових категорій дітей. Таким чином Верховною Радою створено абсурдну ситуацію, яку міській владі треба пояснювати батькам,− говорить заступник.

Чиновник запевнив, що міська влада зробить все для того, щоб цього літа відпочили та оздоровились всі діти, які цього потребують.

Загальна вартість путівки літнього табору коштуватиме 1410 гривень. Пільговикам відпочинок обійдеться у 717 гривень за 21 день відпочинку. за умови, що вони є платниками податків у фонд соціального страхування за місцем роботи.

Загалом цього літа «Супутник» планує прийняти 1350 дітей.

Телефон для довідок: 33-40-20, профком ТТУ, вул. Вітрука,11.

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare