Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 476671
Прогноз погоди
29 травня – Міжнародний день миротворця
25 травня 2012 року 19:47

29 травня щорічно в Україні відзначається Міжнародний День миротворця. 

Миротворців нашого краю з професійним святом сьогодні привітали та нагородили грамотами, подяками, іменними годинниками керівництво області та міста, 8 армійського корпусу, представники посольств Іраку, Російської Федерації, республіки Польща в Україні.

Урочистості з нагоди Міжнародного дня миротворців, а також 20-ї річниці участі України в міжнародних миротворчих операціях відбулися сьогодні, 25 травня, в облдержадміністрації.

Звертаючись до миротворців, міський голова Володимир Дебой зазначив: «Мир – це те, чого бажає кожен, а особливо його бажають люди, які знайомі із запахом пороху, а також матері, які чекають на своїх синів. Спасибі вам, шановні миротворці, за вашу нелегку працю. Низький вам уклін»

Командир 8 армійського корпусу Петро Литвин зачитав вітальну телеграму від Голови Верховної Ради України, а кращих представників миротворчої діяльності нагородив іменними годинниками та грамотами за зразкове виконання миротворчих операції та з нагоди Міжнародного дня миротворців ООН.

Сьогодні Житомирщина займає передові позиції у підготовці миротворчих контингентів та миротворчого персоналу до зон конфліктів для підтримки миру. Майже 500 офіцерів, сержантів та солдат з Житомирщини пронесли миротворчу місію в гарячих точках. Житомирська область стала базовою під час формування особового складу окремої бригади, яка брала участь у миротворчій операції в Іраку.

 
 
Управління по зв’язках з громадськістю
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare