Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477358
Прогноз погоди
Сьогодні вітали прикордонників із професійним святом
25 травня 2012 року 19:26

Урочистості до Дня прикордонника відбулися сьогодні, 25 травня, у палаці культури. Прикордонників цього дня привітали керівництво області, міста, 8 армійського корпусу, Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Вельмишановні ветерани, офіцери, службовці! Ми пишаємося тим, що саме в Житомирі знаходиться командування Північного регіонального управління. Ми пишаємося тим, що сьогодні наші кордони під надійною охороною. Особливі слова подяки дітям, сім’ям, які є вашими тилом та підтримкою. Бажаю  особовому  складу,  службовцям  та  ветеранам  прикордонних  військ  України,  членам  ваших  сімей  добра,  миру,  здоров'я  та  щастя,  успіхів  у  виконанні  нелегкого,  але  почесного  обов'язку», – звернувся до прикордонників та їх близьких міський голова Володимир Дебой.

З вітальними словами до службовців також звернулися голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, начальник Північного регіонального управління Держприкордонслужби України Ігор Токовий, начальний 8 армійського корпусу Петро Литвин.

Кращі працівники отримали від керівництва області та міста, 8 армійського корпусу почесні нагороди та відзнаки.

 

 
Управління по зв’язках з громадськістю
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare