Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477118
Прогноз погоди
Погрози чи ділова розмова?
25 травня 2012 року 12:16

 

24 травня 2012 року міський голова Володимир Дебой мав зустріч з людьми, які здійснюють торгівлю на вулицях, прилеглих до Житнього ринку з метою з’ясування їх незадоволення та потреб.

 

Під час проходження вулицями охочих спілкуватися виявилося мало, конкретних претензій вони не представили, ділових, конструктивних пропозицій не надали. Багато робочих місць з товаром виявилися без продавців, які начебто терміново відійшли. З уст торгуючих прозвучало лише небажання йти з цих місць, бо вони звикли та їм зручно. Було висловлене, звичайно, загальне незадоволення життям, ситуацією в країні та світі.

Однак, увечері цього ж дня голова громадської організації «Житомир – наше рідне місто» В. Радзюк подав звернення про необхідність зустрічі з керівництвом області та міста 25 травня о 9.30 год. Якщо ж такої не відбудеться, він організує мітинг біля обласної та міської ради. На словах було додано, що буде перекриватися і вулиця.

На зазначений час ніхто не прийшов. Конструктивної розмови в черговий раз не відбулося. На жаль, частина людей вирішила, що значно краще вирішувати питання мітингами, тиском на владу, погрозами. В безпосередній розмові з конкретним вирішенням питань вони зникають.

Міська влада поставила своїм завданням зробити місто кращим, ошатнішим, зручним і комфортним для проживання. А тому налаштована на відкритий діалог, конструктивну розмову, роботу в межах законодавчого поля та доведення справ до кінця.

 

Управління по звязках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare