Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482120
Прогноз погоди
У Житомирі тролейбуси курсують вже 50 років
24 травня 2012 року 21:35

Сьогодні, 24 травня, під час урочистостей у палаці культури, міський голова Володимир Дебой привітав колектив Житомирського трамвайно-тролейбусного управління із визначною датою – 50-річчям тролейбусного руху в місті.

«Я пишаюсь тим, що сьогодні ми з вами стаємо на шлях відновлення ТТУ. Ви працюєте, повністю віддаючи себе роботі. Завдяки вашим рукам у минулому році ми запустили 27 одиниць техніки додатково на лінії.  Сьогодні ми працюємо над тим, щоб ТТУ стало конкурентоспроможним гравцем на ринку перевезень. Упевнений, що разом із вами ми розв’яжемо проблеми ТТУ. Щиро вітаю вас із 50-річчям тролейбусного руху та сьогоднішнім церковним святом Вознесінням Господнім. Нехай Боже благословення буде над вашими сім’ями, близькими та вашим підприємством», – привітав колектив підприємства міський голова Володимир Дебой.

Також керівник міста висловив сподівання, що після Євро-2012 Житомир матиме змогу отримати додаткові тролейбуси з Києва та придбати тролейбуси із закордону. Нагадаємо, що минулоріч парк трамвайно-тролейбусного управління був поповнений на 27 одиниць, 5 трамваїв було придбано у м. Вінниці завдяки підтримці облдержадміністрації.

Також за цей період сплачено більшу частину кредитів комунальних підприємств: 9 млн.грн. із 16,6 млн.грн., отриманих у 2010 році. Нині ж кредит має лише ТТУ – 7,6 млн.грн.

Кращі працівники підприємства були нагороджені подяками виконавчого комітету міської ради, а також іменними годинниками міського голови.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare