Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482072
Прогноз погоди
Підведено підсумки обласного етапу Dсеукраїнської гри- випробування «Школа безпеки»
23 травня 2012 року 10:25

Днями у м. Баранівка Житомирської області відбувся обласний  етап Всеукраїнської гри-випробування «Школа безпеки», в якому взяли участь команди районів і міст нашої області. 

Місто Житомир представляла команда ЗОШ №26, директор є Янчук Ірина Мечиславівна.

«Школа безпеки» - це змагання молодих, сильних і витривалих людей, які завтра прийдуть на зміну рятувальникам, і будуть чесно й достойно виконувати завдання по наданню допомоги людям, які її потребують.

Гра-випробування проводилась з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в Збройних Силах України, виявлення кращих та найсильніших команд серед загальноосвітніх навчальних закладів області.

Завдання гри-випробування: за допомогою різних ігрових ситуацій сприяти формуванню комплексу навичок та вмінь діяти індивідуально та колективно в різних екстремальних ситуаціях, виховувати працелюбність, чесність, відвагу, дисциплінованість, повагу до ближнього, розвивати та вдосконалювати фізичний розвиток дитини.

Учасники  проходили змагання на дистанціях:

«Бойове розгортання та гасіння пожежі»;

«Рятувальні роботи з висотної будівлі»;

«Рятувальні роботи у зоні радіаційного або хімічного забруднення»;

«Пошуково-рятувальні роботи в   умовах природного середовища»;

«Рятувальні роботи на воді».

Команда міста Житомира показала високий рівень підготовки на дистанціях, у конкурсі «Основи медичних знань», агітаційно-презентаційному конкурсі  і стала переможцем.

Участь у таких змаганнях дала учасникам  можливість отримати дорогоцінний досвід і підготуватись  до серйозних випробувань під час служби в армії. Знання та навики, які вони отримали, стануть у нагоді в майбутньому дорослому житті.

Члени команди ЗОШ №26 переконані, що головне – творити добро, завжди, дбати про життя і його безпеку, вдосконалювати світ своїм ставленням і чуйним серцем, любов’ю, співчуттям та благородством. Потрібно творити добро і воно повернеться сторицею.

Бажаємо команді перемоги на всеукраїнському етапі!



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare